Selecteer een pagina

Aan deze website wordt gewerkt!

Iedereen heeft een wijs lichaam

 Wist jij dat je lichaam altijd resoneert en begrepen wil worden in al haar lichaamsreacties?

Praktijk Je wijze lichaam voor ontspanning, ontwikkeling en bewustzijnsgroei.

Met specialisatie vroege levensstress en couveusekinderen. 

Iedereen heeft een wijs lichaam! Wist je dat je lichaam altijd resoneert en begrepen wil worden in al haar lichaamsreacties.

Je bent een mens, je bent geboren, kort geleden of al wat langer, en je ademt! Vaste elementen die jou (w lichaam) en mij (n lichaam) met elkaar verbindt. Het zijn ook zaken die onder spanning kunnen staan.

Als je niet lekker in je vel zit, kun je met je verlangen, klacht of hulpvraag bij mij terecht. Ik kan je met verschillende lichaamsgerichte (zelfzorg-)methodes, bewegingsoefeningen en werkvormen helpen te ontwikkelen naar minder stress, pijn of angst en meer inzicht, kracht en energie. Van voelen naar verbinden (met jezelf) naar handelen is mijn werkwijze. Ik breng je in je lichaam en naar de enige plek om je waarheid te vinden en te komen bij je hart en dragende ruimte waarin je jeZelf kan waarnemen. Dat kan in mijn praktijk, in de natuur of online.

Met heerlijke relaxmomenten voor jezelf of je kind (met massage, aanrakingen, bewegingen of andere ontspanningstechnieken) of lichaamsgerichte coaching, Geboorte-in-kaart consulten en persoonlijke opstellingen help ik je om je wijze lichaam te begrijpen en te gebruiken als ingang voor ontspanning, ontwikkeling en bewustzijnsgroei.

Tijdens een sessie, consult of traject wordt je op verschillende manieren bewust gemaakt van de spanningsplaatsen, sensaties, informatie of patronen in jouw lichaam en leven. Ik gebruik jarenlange ervaring en kennis om je zenuwstelsel tot rust te brengen. Die wil ik graag met je delen. Ook kun je mij inhuren als (ambulant) ondersteuner of sparringspartner van (volwassen) couveusekinderen.

Vanaf half september 2020 kun je me bereiken op whats-app: 06-48191402 of e-mail: info@jewijzelichaam.nl.

Wil je weten wat ik gedaan heb, kijk dan op mijn website www.yogabala.nl.
Wil je weten wat mijn maatschappelijke missie is, waar ik mij met hart en ziel inzet voor iedereen die te vroeg geboren is, kijk dan op www.ex-couveusekinderen.nl.

Maar natuurlijk ontvang ik je ook graag in levende lijve op de Pottenbakkerlaan 4 in Hoogland/Amersfoort
& wil je graag een wollen yogamat of – tas kopen, stuur mij dan gerust een e-mail.