Selecteer een pagina

Praktijk Je wijze Lichaam

 

Pottenbakkerlaan 4
3828 XA Hoogland
Telefoon: 033-4330912
Mobiel: 06-48191402

KVK-nummer: 32145165
Rekeningnummer: NL 64 INGB 0004926371

Ik gun ieder kind om in een rustige, liefdevolle omgeving geboren te worden liefst rond 40 weken zwangerschap. Omdat jij in dit leven maar een keer geboren werd of wordt!

Kun je iets niet vinden of heb je vragen, vul onderstaand formulier in om contact met mij op te nemen. Op afspraak kun je ook altijd langskomen. 

10 + 1 =

Er zijn ruime parkeerplaatsen in het parkeerterrein bij sportcomplex Hoogland (Zwembad, tennisbanen, voetbalvelden). Als je met je rug naar de school de Horizon staat, loop je rechts het parkeerterrein af, via het fietspad naar een metalen brug. Tegenover deze brug vind je Pottenbakkerlaan nr. 4.

Je kunt ook gratis parkeren in de wijk op de Ambachtlaan in de vakken of op de Pottenbakkerslaan aan de straatkant.

Openbaar vervoer

Vanaf station Amersfoort ga je met Syntus stadsbus X4 richting Kattenbroek via Hoogland. Uitstappen bushalte De Bik, vandaar is het nog 5 minuten lopen.

Of neem Syntus stadsbus X2 richting Vathorst via Meander Medisch Centrum, uitstappen bushalte Zevenhuizerstraat Hoogland. Vandaar is het nog 8 minuten lopen naar de Pottenbakkerlaan. 

Verblijfsmogelijkheden in de camper:

Wil jij na een sessie overnachten, of deze combineren met verblijf in Amersfoort of omgeving, dan kan dat! Dit aanbod geldt van april tot en met oktober. Als je voor je afspraak laat weten, wanneer je komt, kunnen we overleggen. Een overnachting kost 35 euro en gaat in vanaf  14.00 uur tot de daaropvolgende dag 12.00 uur. Andere tijden in overleg.

Mijn lichaamswijsheid heeft mij geleerd dat er vaak synchrone momenten zijn die een verzoek om aandacht zijn en die de weg kunnen wijzen naar een bestemming.