Selecteer een pagina

Kwaliteit en klachten

Ik kies deze producten met liefde en zorg uit. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Ik ben voorstander van de nieuwe economie. Ik kies zoveel mogelijk voor eco- of biologisch, voor circulaire of deeleconomie en voor duurzaamheid. Ik let op het milieu.

Ik verkoop of lever alleen artikelen waar ik helemaal achter kan staan. Ik wil graag dat je 100 % tevreden bent met deze producten. Als jij blij bent, ben ik het ook.

De artikelen

Voor alle artikelen die je bij mij koopt, geldt de wettelijke garantie. Lees hiervoor ook mijn algemene voorwaarden. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet je wijze lichaam /Regina Heida je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel wordt dit gedaan door vervanging, reparatie of terugbetaling.

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een artikel is uitverkocht of niet leverbaar.

De items worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Toch kan er tijdens verzending iets gebeuren. De koper aanvaardt het risico van verlies of beschadiging van onverzekerde zendingen.

Bestellen

 

Levertijd

Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden.
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, neem zo snel mogelijk contact met mij op dan komen we samen tot een oplossing.

Inpakservice

De artikelen zijn meestal niet ingepakt. Is dat wel het geval dan is dat in doorzichtig folie of plastic. Heb je andere wensen, laat het me weten. Wil je het artikel cadeau geven en wil je dat het pakket op een ander adres wordt geleverd, laat mij het bezorgadres weten via de mail.

Betalen

Je kunt het bedrag van je bestelling vooraf overmaken. Factuur wordt per bestelling per mail verstuurd. Betalingen graag binnen 14 dagen nadat de factuur is ontvangen. Dit kan dus voor of na ontvangst van je order zijn.

Annuleringen of wijzigingen

Annuleringen of wijzigingen in je bestelling kun je per email doorgeven.
Wanneer 14 dagen na je bestelling met optie vooraf overmaken geen betaling is ontvangen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Mocht je willen afzien van de bestelling, geef dit dan graag zo spoedig mogelijk aan, maar uiterlijk binnen 8 uur. Betaalde bestellingen kunnen binnen 14 dagen teruggezonden worden, maar dan wel 100% compleet. De verzendkosten zijn dan voor jou.

Overmaken op een bankrekening IBAN is kosteloos. Ik probeer het verpakkingsgewicht en verpakkingskosten zo laag mogelijk te houden. Op jou verzoek kan ik voor verzending altijd de feitelijke verzendkosten aangeven, voordat je tot definitieve aankoop over gaat.

Verzenden of ophalen

Je kan ook yogamatten en aanverwante artikelen zelf komen uitzoeken. Natuurlijk kun je het door jou bestelde artikel ook op mijn huisadres ophalen na afspraak. Betalen op het thuisadres kan contant, met pin of na ontvangst van het bedrag op mijn rekening.

Normaal gesproken verzend ik orders binnen 2 – 4 werkdagen na ontvangst van je order en/of betaling. In het geval van schoolvakanties kan het voorkomen dat ik later lever. Op maandagen verzend ik niet. De verzendkosten zijn voor de koper, tenzij je boven een bedrag van 75,00 euro hebt besteld en het afleveradres in Nederland ligt. Verzending is dan gratis. Verzending gebeurt via My Parcel of Post.nl. Na overleg kan een bestelling ook opgehaald worden op mijn locatie. Voor het buitenland gelden apart doorberekende verzendkosten. Woon je in het buitenland en heb je een eigen zaak, geef dan je BTW-nummer door dan zet ik de factuur op 0 procent BTW-doorberekening.

Levertijden bij niet voorradig

Als artikelen niet voorradig zijn worden deze bij de fabrikant of importeur besteld. Deze bestelling vind zo spoedig mogelijk plaats. Meestal ontvang ik de bestelling dan een week daarop. In dat geval dien je rekening te houden met een levertijd van ca. 7 dagen extra.

Duurzaamheid

Ik let zo veel mogelijk op het milieu. Waar mogelijk worden verpakkingen, dozen en ander verzendmateriaal hergebruikt.

Verzendkosten

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat, gewicht en aantallen. Mijn artikelen zijn soms geschikt voor brievenbuspost maar ook voor pakketpost. Wanneer een artikel door haar gewicht en vorm en/of in combinatie met andere artikelen boven of onder het aangegeven verzendbedrag komt, zal ik je daar over berichten. De kosten voor verzending worden dan aangepast.
Bij een bestelling boven de 75,00 euro zijn de verzendkosten gratis!

Brievenbuspost Nederland:

De kosten voor brievenbuspost zijn euro €3,95. Dit is inclusief het noodzakelijke verpakkingsmateriaal en de orderverwerking.​

De tarieven die bovenstaand worden genoemd, kunnen afwijken door recente kostwijzigingen van de vervoerders.

Rembours, aangetekend en buitenland

Voor rembours, aangetekend of verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Wil  je iets op één van deze manieren laten verzenden, neem dan even contact met mij op.

Gratis verzenden vanaf €75,00

Retour

Modelformulier voor herroeping